Mammapoli - HagaZiekenhuis van Den Haag

Over de Mammapoli

Topzorg Menzis

Wat is uw situatie?

Onderaan deze pagina vindt u nog andere onderwerpen die op de website staan.

Informatie op het juiste moment: HagaBehandelwijzer

AppAlle aandoeningen en behandelingen op de Mammapoli vindt u ook in de HagaBehandelwijzer. Deze app geeft u inzicht in het verloop van uw behandeling of onderzoek. U krijgt in de app informatie op het moment dat het voor u van toepassing is.

Tip: Download de app voordat u de polikliniek bezoekt.

Installeren:

De handige app kunt u downloaden in de App Store of Google Play Store. Zoek naar: 'Haga behandelwijzer' en installeer de app. Open vervolgens de app en kies uw behandeling. Weet u de (voorlopige) operatiedatum*? Voer deze dan ook in. Druk op de knop 'Start' en alle informatie die voor u belangrijk is, kunt u direct op uw tijdlijn zien.
* De operatiedatum kunt u altijd aanpassen. Druk hiervoor op het tandwielicoontje rechtsonder in de app. 

 

Mammapoli in het nieuws

Is het belangrijk om zelf mijn borsten te onderzoeken?

  • Bent u gezond en komt er geen borstkanker in uw familie voor? Dan is maandelijks zelfonderzoek van de borsten niet nodig. 
  • Komt er veel borstkanker in uw familie voor? Dan kan het zijn dat een erfelijkheidsarts u aanraadt om zelfonderzoek te doen.
  • Heeft u ooit zelf borstkanker gehad? Dan is het advies om uw borsten maandelijks zelf te controleren.
    Op deze pagina leest u waar u daarbij op moet letten.

Onderzoek

Er zijn verschillende manieren en momenten waarop een mogelijk afwijking aan de borst naar voren komt. Dit kan zijn tijdens het landleijk bevolkingsonderzoek of tijdens een onderzoek in het Haga.

 

Behandelingen

Indien nodig krijgt u op de Mammapoli een passende behandeling tegen de aandoeningen. In dit onderdeel leest u meer over de soorten behandleingen.

Borstkanker en zwangerschap

U hebt borstkanker, krijgt chemotehrapie maar wilt (toch) zwanger worden? Dat is wellicht mogelijk. De HagaMammapoli doet samen met het LUMC hier onderzoek naar.

 

Goedaardige afwijkingen

Niet elke knobbel of verharding in de borst betekent slecht nieuws. Heel vaak is er sprake van goedaardige afwijkingen.

Mammapoli

In dit onderdeel maakt u kennis met de mensen van de Mammapoli. En we vertellen wat u tijdens uw eerste bezoek mag verwachten.

 

Kwaliteit en keurmerken

In de mammapoli werken we volgens de meest recente richtlijnen en keurmerken. Een overzicht van al onze keurmerken en kwaliteitskenmerken vindt u hier.

 
 

Contact

HagaMammapoli
Locatie Sportlaan

Telefoon(070) 210 6292

image_3006Meer informatie