Mammapoli - HagaZiekenhuis van Den Haag

Nabehandeling en controles

Ondersteuning, revalidatie tijdens en na uw behandeling als vanzelfsprekend onderdeel van uw medische behandeling. Wanneer u door uw ziekte of de medische behandeling daarvan beperkingen ervaart in uw functioneren, kunt u in aanmerking komen voor een multidisciplinaire revalidatie behandeling. Bijvoorbeeld bij ernstige vermoeidheid, afgenomen conditie, problemen met werkhervatting of uw rol in het gezin, angst en somberheid of depressie. Meldt dit altijd bij uw arts of oncologie verpleegkundige. Zij zullen u helpen met het vinden van de juiste manier om dit op te lossen.

Onder begeleiding van een fysiotherapeut volgt u een trainingsprogramma op maat om uw kracht en conditie te verbeteren en uw activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren (Beweeg Je Fit)

Na de behandeling van borstkanker wordt u nog gedurende 5 jaar gecontroleerd. De frequentie van de controles wordt geleidelijk afgebouwd. U zal alternerend door de verschillende medebehandelaars gezien worden om de ziekenhuisbezoeken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Na 5 jaar nemen we afscheid van u en zal u in de meeste gevallen weer worden verwezen naar het bevolkingsonderzoek voor de 2-jaarlijkse controle mammografie.

 

Contact

HagaMammapoli
Locatie Sportlaan

Telefoon(070) 210 6292

image_3006Meer informatie